Thursday, March 19, 2009

Test Internet Speed

UNIMAS (pilih hijau sbb kat logo ada sbtg pokok)

ari 2 aku ade try test speed wifi unimas punye. e2la result yg aku dpt. mmg mengkagumkan patut pn laju. berbaloi baya yuran. berbaloikah?pikir2kanlah ye. kalu korang nk try silala ye. kitak polah sdiri la ye. pas2 paste kan kodnye. kalu rajin la.

pas2 try pulak compare ng kekawan kat overc, mmg jauh perbezaanye. ini antara result diorang..different country. Mmg kontra upload and download..

AUSTRALIA

JERMAN

TOKYO


RUSIA

p/s: ada org g tau, speed tenet kat malaysia slow sbb ada 1 server je. bersyukurla ape yang ade ek kawan2....dah ade kira ok la,terima je la hakikatnya..walaupun kkdg WIFI kat cni cam biskut chipsmore je. UNIMAS tetap gemilang...nyanyi sket"...dgn penuh keikhlasan kami wargamu disini berbangga...BERBANGGA" sekian terima kaseh

7 comments:

iEmahRAzak said...

bebudak TAZ mmg sentiasa bersyukur ngan uNIMAS..
walaupun dikeji dan dihina (sbb duk kat TAZ)
namun..
semuanya ada hikmah yg tersembunyi

nong said...

btol 2 imah aq stju...(^^,)

Umar Mujahid said...

nape pulak...bg sy TAZ ok je, bilik pn nampak best,ada byk rak,pas2 siap ade laci bwh katil, cuma agak 'seram' sket. xtaula bg korang benda 2 biasa je kot.

Umar Mujahid said...

kenapa YM kat UNIMAS ni xdpt view webcam...kenap ye? susah nk YM ng kekawan yg dok jauh2 merantau, xdpt tgk muka. 3G MAHAL.

NiSa AdNaN said...

nomel la 2...unimas suro kite study...bkn nye ym ow wt blog ow men fs ow men facebook...insaflah...

Umar Mujahid said...

insaf2x. sy dah insaf. xkembe mane la pahnie

appyve said...

Nice stuff about the Internet speed test..I am using the wireless internet connection for my PC.I tested the speed of the Internet In the site http://www.ip-details.com/internet-speed-test/