Friday, April 24, 2009

Future Cik Biah

Tadi aku jalan2 kat alam maya ni. Then, tetiba aku terjumpa gambar ni. Terus aku teringat kat ko mi! Ada 2org! Aku ingat nak dedicate n3 ni kat umi & jenal, tp since umi je dapat dive, so, this n3 special n exclusive dedication for Ms. Umi Salbiah bt Husin. Aku yakin ko akan jalani kerja ko dgn success!


-all the best, Umi-

p/s: klo ada sesapa yg g jenjalan kat Underwater World, Langkawi bulan 5-7 ni then ternampak makhluk seperti gambar di atas, cakap kat dia ko kawan aku! Sekian~

5 comments:

iEmahRAzak said...

amacam buk?~

umi cik biah said...

huh..
ko jgn terkezut nant..
aku bknpki suit santa claus..
hahaha.. pki suit mermaid.. then tbe2 kuar dlm paper dgr bebudak comment.. cantik sangat mermaid kt underwaterworld...
hahaha...
itu jam kalo, aku mmg wt frame la petikan kt paper tuh.. hak3.. jgn jelessssss....!

umi cik biah said...

umie senget.. ei... bdak pling prasan... kekeke

iEmahRAzak said...

gg.. klo nak comment sila guna accaount sendiri~

umi cik biah said...

suker ati jer gg pki akaun aku.. kutuk aku..
ble aku bc balik..
cm tak btul plak aku nk kutuk diri sndri..
ngek tul lah gg tuh..